Blog

Blog overview

The skylight with and without scaffolding

12 November 2018

In the past year, Concertgebouworkest House was surrounded by scaffolding most of the time. However, the scaffolds were also inside the building. As a result, the skylight between de Berlage monument and the new building with the studios did not seem to live up to its name for a long time. Until the construction workers took down the scaffolding. Now daylight has free play to illuminate the staircase with the spiral staircase from top to bottom.

Scaffolding obscures the view.
Scaffolding obscures the view.
The scaffolding is being removed.
The scaffolding is being removed.
View down form the 'lower' walkway.
View down form the 'lower' walkway.
View down form the 'higher' walkway.
View down form the 'higher' walkway.
The spiral staircase is being illuminated by daylight.
The spiral staircase is being illuminated by daylight.

Share: