Nieuws

Nieuwsoverzicht

Bekendmaking seizoen 2021/2022

07 april 2021

Op maandag 10 mei maken wij de programmering van het Koninklijk Concertgebouworkest van seizoen 2021/2022 bekend, zoals wij deze het liefst voor u zouden willen spelen.

Cover brochure 2021/2022

Wij hebben een optimistische blik op de toekomst, maar kunnen op dit moment niet voorzien of en welke coronamaatregelen bij de start van het seizoen van kracht zijn. Wat wij wel weten, is dat wij de programmering aan de hand van de dan geldende maatregelen kunnen aanpassen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Verkoop abonnementen

Vanaf dinsdag 11 mei 10.00 uur is het mogelijk om abonnementen op de series van het Concertgebouworkest te bestellen of te verlengen. Voor schenkers van het orkest is dat al mogelijk vanaf donderdag 22 april 10.00 uur.  

Wij zijn alle bezoekers zeer dankbaar voor de grote betrokkenheid in het afgelopen seizoen. Ook prijzen wij ons gelukkig met de vele abonnees die – ondanks corona – hun abonnement hebben behouden. Wij hopen dan ook dat velen het Concertgebouworkest ook komend seizoen weer steunen met een abonnement.

Deel: