Nieuws

Nieuwsoverzicht

Bereikbaarheid Concertgebouw 20 oktober

15 oktober 2019

Op zondag 20 oktober vindt de jaarlijkse Amsterdam Marathon plaats. Dit evenement heeft grote gevolgen voor de bereikbaarheid van Het Concertgebouw. Wij raden u aan gebruik te maken van het openbaar vervoer en wanneer mogelijk niet met de auto naar Het Concertgebouw te komen.

Openbaar vervoer

Tijdens de Amsterdam Marathon rijdt een aantal trams en bussen een gewijzigde route. Bekijk de omleidingen op de website van het GVB (let op: deze website werkt niet in Internet Explorer, wel in andere browsers). Plan uw reis op dezelfde website, het liefst zo kort mogelijk vóór uw vertrek. U kunt ook bellen met de klantenservice van het GVB op nummer 0900-8011 (bereikbaar van maandag t/m zaterdag 7.30-20.00 uur).
Informatie over het regionale openbaar vervoer vindt u op de website van Connexxion of bel naar 0900 - 266 63 99 (bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8.00-19.00 uur).

Met de auto

Komt u wel met de auto, raadpleeg dan de website over de marathon van de gemeente Amsterdam. Hier vindt u meer informatie over het parcours van de marathon en de afgesloten wegen. De Van Baerlestraat blijft bereikbaar. Houdt u er rekening mee dat de reistijd langer zal zijn dan op een gewone zondag.

Wij raden u aan om u goed te informeren en ruim de tijd te nemen voor uw reis, zodat u op zondag 20 oktober tijdig in Het Concertgebouw aanwezig bent. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en verwelkomen u graag in Het Concertgebouw.

Deel: