Vanwege onderhoud is het niet mogelijk om kaarten te bestellen of om in te loggen op je account. Probeer het later opnieuw. Onze excuses voor het ongemak.

Concertgebouworkest
Concertgebouworkest

Pers

Persoverzicht

Chef-dirigent Daniele Gatti leidt tweede Familieconcert van dit seizoen

29 mei 2017

Familieconcert Muzikale catwalk (6+) bij Koninklijk Concertgebouworkest

Het Koninklijk Concertgebouworkest presenteert in samenwerking met Oorkaan op 10 juni a.s. het tweede Familieconcert van dit seizoen: de Muzikale Catwalk, voor muziekliefhebbers vanaf ca. 6 jaar.

Met chef-dirigent Daniele Gatti en actrice Maartje van de Wetering zorgt het orkest voor een wervelende show van betoverende muziekstukken. De muzikale catwalk loopt dwars door de zaal. Maak de musici en hun instrumenten van dichtbij mee!

In dit Familieconcert neemt een prinses ons mee op een muzikale reis, wanneer ze op zoek gaat naar de musicus die de verloren schoen past. De reis begint met de sprookjesachtige klanken van Ravels Ma mère l'oye. Stravinsky neemt de prinses in zijn Eerste suite mee naar Italië, Spanje en verder. In Tsjaikovski’s Suite 'De notenkraker' horen we de Suikerfee dansen, en belandt de prinses in Rusland en Arabië.

De Muzikale catwalk wordt op 10 juni twee keer uitgevoerd, om 13.00 en 15.30 uur. Steeds 40 minuten voor aanvang start een voorprogramma waarin de kinderen worden voorbereid op het concert.

Caecilia Thunnissen tekent voor het concept en de regie, Anne Vegter schreef de tekst, Erin Coppens zorgde voor de dramaturgie en Kenza Koutchoukali is de regieassistente. De kostuums zijn ontworpen door Johanna Trudzinski, het lichtontwerp is van Teus van der Stelt.

Deel: