12 oktober 2019

The Loft in A'DAM Toren

met Thomas Adès

Club Night

Kaarten & programma
oktober 2019 zaterdag 21:00
Het Concertgebouw, Amsterdam
Nederland
concert geweest
Thomas Adès ‘O Albion’ uit Arcadiana
Steve Reich New York Counterpoint
Maurice Ravel Vioolsonate
Thomas Adès Court St. of the Tempest
Osvaldo Golijov twee delen uit Isaac the Blind
Concertgebouworkest Club Night in The Loft

Op zaterdag 12 oktober vindt in Amsterdam de eerste Club Night van dit seizoen plaats, op een unieke locatie: The Loft in A'DAM Toren met een spectaculair uitzicht over Amsterdam. De Club Night is speciaal voor wie de musici van het Concertgebouworkest graag in een intieme en informele setting wil horen. Deze keer werken vijf orkestleden samen met de componist/dirigent/pianist Thomas Adès. Een buitenkansje dus, om de befaamde Brit óók eens van dichtbij aan het werk te zien. 

Avontuurlijk programma

Verwacht een avontuurlijk programma waarin klassiek en modern soepel in elkaar overgaan, met onder meer hypnotiserende klanken van Steve Reich en zwoele jazzy noten van Maurice Ravel. Als pianist speelt Adès mee in zijn eigen Court Studies from the Tempest. Een unieke eenmalige gebeurtenis! De presentatie van de Club Night is in handen van Carine Lacor, en DJ Maestro draait tijdens de pauze en na afloop.

Praktische informatie

De Club Night start om 21.00 uur (deuren open om 20.15 uur) en duurt tot ongeveer 23.00 uur. The Loft is gelegen op de zestiende verdieping van de A'DAM Toren (Overhoeksplein 1, Amsterdam). De ingang tot de toren bevindt zich aan de achterkant. Een kaartje voor de Club Night kost €20,00 (exclusief servicekosten).

Meld je aan bij het facebookevent.