13 september 2019

Janine Jansen, viool

Franz Welser-Möst, dirigent

Opening Night 2019

Kaarten & programmaAudio & Video
september 2019 vrijdag 20:15
Het Concertgebouw, Amsterdam
Nederland
Kaarten
Pjotr Iljitsj Tsjaikovski Vioolconcert
Pjotr Iljitsj Tsjaikovski Fantasie-ouverture 'Romeo en Julia'
Pjotr Iljitsj Tsjaikovski Suite uit het ballet 'Het zwanenmeer'

Opening Night is de feestelijke seizoensopening van het Koninklijk Concertgebouworkest te midden van zijn trouwe publiek en nieuwe liefhebbers. Soliste is de vermaarde violiste Janine Jansen. Uiteraard wordt het concert opnieuw voorafgegaan door een stijlvol walking dinner en is er na afloop van het concert de mogelijkheid de musici te ontmoeten in de foyers.

Walking dinner

Het diner begint om 18.00 en vindt plaats in de foyers rondom de Grote en Kleine Zaal. Het concert start om 20.15 uur.

Educatie

De opbrengsten van de Opening Night komen steevast ten goede aan de educatieve activiteiten van het orkest, waaronder Concertgebouworkest Academie, waar jonge talentvolle musici worden opgeleid tot orkestmusicus, en de Familieconcerten. Zo vieren we niet alleen samen een nieuw seizoen, maar werken we tegelijkertijd aan de toekomst van de symfonische muziek.

Wij zijn alle bezoekers, schenkers en corporate partners van het Concertgebouworkest bijzonder dankbaar voor hun bijdragen, waarmee de realisatie van artistieke projecten, educatieve activiteiten en de aanschaf van hoogwaardige instrumenten mogelijk worden gemaakt.

Dresscode: black tie

Bent u in september 2019 onze gast?

Wist u dat schenkers aan het Concertgebouworkest onder meer twee kaarten ontvangen voor de Opening Night? Als u minimaal € 1.500,- per jaar schenkt, wordt u Concertgebouworkest Patron en ontvangt u als privilege onder andere een uitnodiging voor twee personen voor de Opening Night 2019. Uw gift is fiscaal aftrekbaar en afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan uw gift u netto € 530,- kosten. Kijk voor meer informatie op www.concertgebouworkest.nl/schenken.

Video

 

Fotoverslag Opening Night 2018

Bestel kaarten 2019

Audio & Video