13 september 2019

Simone Lamsma, viool

Elim Chan, dirigent

Opening Night 2019

Kaarten & programmaAudio & Video
Tijdens de Opening Night van het Concertgebouworkest op vrijdag 13 september valt violiste Simone Lamsma in voor Janine Jansen, die heeft laten weten zich met spijt terug te moeten trekken voor het concert vanwege ziekte.
september 2019 vrijdag 18:00
Het Concertgebouw, Amsterdam
Nederland
concert geweest
Pjotr Iljitsj Tsjaikovski Vioolconcert
Pjotr Iljitsj Tsjaikovski Fantasie-ouverture 'Romeo en Julia'
Pjotr Iljitsj Tsjaikovski Suite uit het ballet 'Het zwanenmeer'

Opening Night is de feestelijke seizoensopening van het Concertgebouworkest te midden van zijn trouwe publiek en nieuwe liefhebbers. Soliste is de  Nederlandse topvioliste Simone Lamsma. Uiteraard wordt het concert opnieuw voorafgegaan door een stijlvol walking dinner en is er na afloop van het concert de mogelijkheid de musici te ontmoeten in de foyers.

Walking dinner

Het diner begint om 18.00 en vindt plaats in de foyers rondom de Grote en Kleine Zaal. Het concert start om 20.15 uur.

Artistieke projecten, educatieve activiteiten en instrumenten

Wij zijn alle bezoekers, schenkers en corporate partners van het Concertgebouworkest bijzonder dankbaar voor hun bijdragen, waarmee de realisatie van artistieke projecten, educatieve activiteiten en de aanschaf van hoogwaardige instrumenten mogelijk worden gemaakt.

Dresscode: black tie

Bent u in september 2019 onze gast?

Wist u dat schenkers aan het Concertgebouworkest onder meer twee kaarten ontvangen voor de Opening Night? Als u minimaal € 1.500,- per jaar schenkt, wordt u Concertgebouworkest Patron en ontvangt u als privilege onder andere een uitnodiging voor twee personen voor de Opening Night 2019. Uw gift is fiscaal aftrekbaar en afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan uw gift u netto € 530,- kosten. Kijk voor meer informatie op www.concertgebouworkest.nl/schenken.

Fotoverslag Opening Night 2018

Bestel kaarten 2019

Audio & Video