Nieuws

Nieuwsoverzicht

Nieuwe streams deze week

01 december 2020

Onder het motto Speel Nederlands met me streamt het Concertgebouworkest op zondag 6 december een programma met muziek van Nederlandse componisten.

Programma zondag 6 december

Zondag 6 december streamen we om 17.00 uur en om 20.30 uur twee unieke programma’s met muziek van eigen bodem. Om 17.00 uur spelen musici van het Concertgebouworkest onder leiding van Stijn Berkouwer van Baarens Septet en om 20.30 uur wordt het recent opgenomen programma Speel Nederlands met me onder leiding van Antony Hermus uitgezondenNaast aantrekkelijk werk van oudgedienden Louis Andriessen en Tristan Keuris klinken twee wereldpremières van de jonge componisten Celia Swart en Bram Kortekaas. 

17.00 uur

Kees van Baaren - Septet voor houtblazers, viool en contrabas

20.30 uur

Introductie door Dominic Seldis
Tristan Keuris - Symfonie in D gr.t.
Celia Swart - Reflections
Louis Andriessen - Tapdance
Bram Kortekaas - Notenkrakers' notulen

Om de streams te bekijken dient u ingelogd te zijn. Heeft u een account maar lukt het u niet om in te loggen, neem dan contact op met de klantenservice via klantenservice@concertgebouworkest.nl. Indien u nog geen account heeft, kunt u hier een account aanmaken.

Kijk 6 december om 17.00 uur en 20.30 uur

Mis geen stream!

Sinds het begin van de coronacrisis biedt het Concertgebouworkest bijna wekelijks digitale concertstreams aan. Daarnaast hebben we een videoplatform met een ruim aanbod van bijzondere concertregistraties, interviews en documentaires. Het aanbod van (live)streams en concertregistraties zal als gevolg van de huidige situatie steeds belangrijker worden voor het orkest en het aanbod wordt in hoog tempo uitgebreid. Omdat het orkest ook inkomsten nodig heeft, komen er naast de beschikbare gratis content ook betaalde concertstreams.

Wilt u nu en in de toekomst ook thuis kunnen genieten van het Concertgebouworkest en op de hoogte blijven van onze online concertactiviteiten? Meld u dan snel aan voor onze maandelijkse videonieuwsbrief. Zo hoeft u nooit een concertstream te missen.

Blijf op de hoogte van de nieuwste streams via de videonieuwsbrief

Deel: