Koninklijk Concertgebouworkest
Koninklijk Concertgebouworkest

Preludium

Preludium

Preludium is het programmablad van Het Koninklijk Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest, uitgegeven door Concertvrienden. Preludium verschijnt tien keer per seizoen. In het blad vindt u achtergrondinformatie bij vrijwel alle klassieke concerten die in de Grote en Kleine Zaal door beide instellingen worden georganiseerd, uitgezonderd familieconcerten en concerten in de serie Horizon. Preludium-abonnees hebben ook toegang tot de alle digitale concertprogramma’s op www.preludium.nl.

Prijzen

Het abonnement Preludium Compleet kost € 62,50 per jaar. Preludium Standaard (zonder de digitale mogelijkheden) kost € 52,50 en een abonnement op de digitale concertprogramma's kost € 25,-. Concertvrienden krijgen altijd € 5 korting op de abonnementsprijs. Losse nummers van Preludium zijn te verkrijgen aan de kassa van Het Concertgebouw en in Het Concertgebouw Café, of aan de counters voorafgaand aan concerten.

Word Preludium-abonnee

Adverteren

Voor adverteren in Preludium kunt u contact opnemen met Janneke Boeser via e-mail of telefonisch via 020 305 10 48. Bekijk de mogelijkheden op de website van Preludium.