Vanwege onderhoud is het niet mogelijk om kaarten te bestellen of om in te loggen op je account. Probeer het later opnieuw. Onze excuses voor het ongemak.

Concertgebouworkest
Concertgebouworkest

Pers

Persoverzicht

RCO Club Night in Sugarfactory met artist in residence Lisa Batiashvili

07 maart 2017

Kamermuziek in een ontspannen lounge-sfeer

Het Koninklijk Concertgebouworkest organiseert op zaterdag 11 maart a.s. voor de derde keer een RCO Club Night. Speciale gast is de violiste Lisa Batiashvili, dit seizoen artist in residence bij het orkest. Na twee sets kamermuziek door Batiashvili,  jazz-pianist  Beka Gochiashvili en orkestmusici wordt de clubavond overgenomen door dj Mees Dierdorp en het Alma Kwartet. Deze keer is de locatie de Sugarfactory, midden in het centrum van Amsterdam. De Club Nights staan garant voor een ontspannen lounge-sfeer. Zitten, staan, tijdens de muziek een drankje drinken, het mag allemaal.

Lisa Batiashvili is wel gewend aan het musiceren in een informele sfeer. In 2014 was zij in Amsterdam de hoofdgast tijdens het Prinsengrachtconcert. Haar residentie bij het orkest besluit ze in de week na de RCO Club Night met het Eerste vioolconcert van Sjostakovitsj (16, 17 en 19 maart), te dirigeren door Vladimir Jurowski.

Eerdere afleveringen van de RCO Club Night hadden respectievelijk de violist Leonidas Kavakos en de pianist Jean-Yves Thibaudet als gast.

De RCO Club Night in de Sugarfactory vindt plaats tussen 21.00 en 23.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 15. Kaarten zijn te reserveren via www.concertgebouworkest.nl.

 

 

Deel: