Koninklijk Concertgebouworkest
Koninklijk Concertgebouworkest

Familieserie

Serie F

< Terug

Drie concerten voor de hele familie (8+).

De Familieserie omvat drie concerten, waarin ouders en grootouders hun (klein)kinderen kunnen laten kennismaken met de wereld van het Koninklijk Concertgebouworkest. U krijgt met de kinderen zitplaatsen op de podia achter het orkest, zodat u de musici en de dirigent goed kunt zien.

Inleiding

Voorafgaand aan het concert op 17 december is er een leuke inleiding voor de kinderen. Een uur voor aanvang van het concert worden zij ontvangen in de Koorzaal. Daar krijgen ze achtergrondinformatie over de muziek die tijdens het concert wordt gespeeld. Ook vertellen de musici iets over hun instrumenten en is er ruimte om vragen te stellen.

Muziek van orkesttovenaars

In de Familieserie klinkt muziek van wereldberoemde orkesttovenaars. Stravinsky's betoverende balletmuziek De vuurvogel  is een belevenis voor jong en oud. En er is meer balletmuziek: Romeo en Julia van Prokofjev. Die heb je vast wel eens eerder gehoord, bijvoorbeeld in televisieprogramma's.

En dan is er ook nog de orkesttovenaar Kristian Bezuidenhout, die tegelijkertijd piano speelt en het Concertgebouworkest dirigeert in de prachtige muziek van Mozart en Carl Philipp Emanuel Bach!

De serie F is uitverkocht.

Naam
Dag / Aantal
Prijs
Serie F - Familieserie
Zondag 3
van: €40 - tot: €175