Stibbe

partner

Advocatenkantoor Stibbe is al sinds 2007 partner van het Concertgebouworkest. Stibbe en het Concertgebouworkest vinden elkaar in gemeenschappelijke thema’s als ambitie, persoonlijke en professionele ontwikkeling en streven naar topkwaliteit.

Managing partner David Orobio de Castro herkent ook de manier waarop het orkest zich als opleidingsinstituut presenteert. Stibbe leidt zeer talentvolle mensen op tot goede advocaten en notarissen. Het Concertgebouworkest biedt jaarlijks plaats aan enkele talentvolle jonge musici in de Academie van het Concertgebouworkest waarmee zij een concertseizoen lang deelnemen aan orkestproducties en begeleid worden door leden van het orkest.

Over Stibbe

logo StibbeVanuit de hoofdvestigingen in Amsterdam, Brussel en Luxemburg en kantoren in Dubai, Londen en New York adviseert advocatenkantoor Stibbe zijn cliënten over complexe juridische vraagstukken, zowel lokaal als grensoverschrijdend. De Amsterdamse vestiging is met zo'n 190 advocaten, notarissen en fiscalisten, waarvan 40 partners, een van de grootste kantoren van Nederland.

‘Het ontwikkelen van talent om op het hoogste niveau te presteren is onderdeel van Stibbe's cultuur en ambitie. Ook de musici van het Concertgebouworkest streven hier voortdurend naar. Zij slagen er keer op keer in om zichzelf te overtreffen tijdens optredens en daardoor zowel het Nederlandse als het internationale publiek te boeien. Wereldklasse bij ons om de hoek.’
- David Orobio de Castro, managing partner Stibbe

https://www.stibbe.com/

Een hart onder de riem

Tijdens de tentamenweken wilde Stibbe iets bijzonders doen om studenten een hart onder de riem steken door muziek speciaal voor focus tijdens het studeren aan te bieden. Joris van den Berg, cellist bij het Concertgebouworkest, speelde de Eerste Cello Suite van Bach wat via de social media kanalen van Stibbe voor groot bereik zorgde.