Webshop

Stropdas donkerblauw

€ 62,00
*
Product is toegevoegd

Voor het matineekostuum van de mannelijke musici van het Koninklijk Concertgebouworkest zijn in samenwerking met The Society Shop nieuwe stropdassen in vier verschillende kleuren ontworpen. De stropdassen, in de kleuren licht goud, turquoise, donkerblauw en bordeaux, zijn voorzien van handgeweven logo’s.

De stropdassen zijn vervaardigd in Como, dé zijde hoofdstad van de wereld. Van oudsher produceren de grootste Italiaanse merken hier hun zijden artikelen. De dassen zijn voor een groot deel met de hand vervaardigd. 

De voering van de dassen bestaat uit een canvas basis, vermengd met wol. Hierdoor voelen de dassen zacht aan en kunnen ze gemakkelijk en mooi worden gestrikt.

De RCO stropdassen zijn extra bijzonder vanwege het complexe dessin dat bestaat uit duizenden superdunne ingeweven zijden draden.

De stropdas wordt geleverd in een mooie zwarte cadeaudoos.

€ 62,00
*
Product is toegevoegd

Levertijd

De levertijd van uw bestelling naar landen binnen Europa is drie tot vijf werkdagen. De levertijd naar landen buiten Europa is vijf tot tien werkdagen. 

Op dit moment kunnen wij geen bestellingen verzenden naar: China, Hongkong, Singapore, Australië, Nieuw-Zeeland, Verenigde Staten en Canada.