Webshop

Stropdas licht goud

€ 62,00
*
Product is toegevoegd

Voor het matineekostuum van de mannelijke musici van het Koninklijk Concertgebouworkest zijn in samenwerking met The Society Shop nieuwe stropdassen in vier verschillende kleuren ontworpen. De stropdassen, in de kleuren licht goud, turquoise, donkerblauw en bordeaux, zijn voorzien van handgeweven logo’s.

De stropdassen zijn vervaardigd in Como, dé zijde hoofdstad van de wereld. Van oudsher produceren de grootste Italiaanse merken hier hun zijden artikelen. De dassen zijn voor een groot deel met de hand vervaardigd. 

De voering van de dassen bestaat uit een canvas basis, vermengd met wol. Hierdoor voelen de dassen zacht aan en kunnen ze gemakkelijk en mooi worden gestrikt.

De RCO stropdassen zijn extra bijzonder vanwege het complexe dessin dat bestaat uit duizenden superdunne ingeweven zijden draden.

De stropdas wordt geleverd in een mooie zwarte cadeaudoos.

€ 62,00
*
Product is toegevoegd

Levertijd

NB! De levertijd van uw bestelling is ongeveer vijf werkdagen.

Heeft u uw bestelde artikelen binnen vijf werkdagen nodig? Neem dan direct na uw bestelling contact op met onze klantenservice via klantenservice@concertgebouworkest.nl of telefonisch via 020 – 3051015 (ma t/m vr 09.30 – 12.30 uur).