Webshop

The Radio Legacy

€ 499,00
*
Product is toegevoegd

Het Koninklijk Concertgebouworkest presenteert The Radio Legacy: de grootste en meest complete verzameling opnamen ooit van het orkest. De royale box bevat 152 cd's, inclusief handige index en een kleine versie van het fotoboek 125 Years in Silent Pictures.

The Radio Legacy bestaat uit alle zeven delen van de Anthology of the Royal Concertgebouw Orchestra, aangevuld met de cd-compilaties gewijd aan Willem Mengelberg, Eduard van Beinum, Bernard Haitink en Riccardo Chailly en meer recente opnamen met Mariss Jansons. Het resultaat: een overzicht van de rijke historie van het Concertgebouworkest.

Het is de kroon op het jarenlange werk van samenstellers Daniël Esser – cellist in het Concertgebouworkest – en producer/muziekregisseur Lodewijk Collette. Met behulp van de opname-archieven van de Publieke Omroep hebben zij een selectie gemaakt die recht doet aan de geschiedenis van het orkest vanaf 1926, het jaar van de eerste opnamen.

Catalogus nr. RCO 13006
Barcode: 814337019006
Format: 152CD
Gewicht: 5,1 kg

€ 499,00
*
Product is toegevoegd

Levertijd

Vertraging levertijd

Als gevolg van de crisis door het coronavirus is er een vertraging van één à twee dagen op de normale levertijd van uw bestelling.

NB: De (normale) levertijd van uw bestelling is ongeveer vijf werkdagen.

Op dit moment kunnen wij geen bestellingen verzenden naar: China, Hongkong, Singapore, Australië, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten.