Schenken aan het Concertgebouworkest

Overweegt u een schenking aan ons orkest? Op 1 februari bent u van harte welkom bij een vrijblijvende informatiebijeenkomst over ons schenkingsprogramma en andere vormen van schenken voor particulieren (uiteraard onder voorbehoud van eventuele verlengde en/of nieuwe maatregelen). De ochtend wordt op een bijzondere manier afgesloten: met het bijwonen van de besloten repetitie van het orkest.
Solotrombonist Jörgen van Rijen en honorair gastdirigent Iván Fischer met het Concertgebouworkest (foto: Renske Vrolijk/Concertgebouworkest).
Solotrombonist Jörgen van Rijen en honorair gastdirigent Iván Fischer met het Concertgebouworkest (foto: Renske Vrolijk/Concertgebouworkest).

Informatiebijeenkomst schenken

Om een rol te kunnen blijven spelen aan de wereldtop kan het Koninklijk Concertgebouworkest niet zonder de steun van (particuliere) schenkers. Dankzij deze additionele inkomsten voor het orkest kunnen wij investeren in jong talent, educatie, publieksontwikkeling, de allerbeste instrumenten en in bijzondere artistieke producties.

Misschien heeft u al eens nagedacht over schenken aan het Concertgebouworkest? Met verschillende schenkingsprogramma’s betrekken wij onze schenkers bij het orkest. Graag vertellen wij u daar meer over tijdens een informatiebijeenkomst op dinsdag 1 februari aanstaande. Aansluitend op de bijeenkomst geven wij u graag een kijkje achter de schermen en bezoeken we gezamenlijk een repetitie van het orkest in Het Concertgebouw.

Wij stellen het zeer op prijs als u deze uitnodiging ook wilt delen met mogelijk geïnteresseerden in uw vrienden- en/of kennissenkring.

Programma 1 februari 2022

  • 9.30 uur  Ontvangst in ons ‘huis’ aan de Gabriël Metsustraat 16
  • 9.45 uur Informatiebijeenkomst schenken
  • 10.30 uur Rondleiding door het huis van het Concertgebouworkest
  • 11.00 uur Vertrek naar Het Concertgebouw voor repetitiebezoek
  • 12.30 uur Afsluiting programma

Aanmelden

Heeft u interesse in schenken aan ons orkest en wilt u de bijeenkomst bijwonen? Meldt u zich dan vóór 19 januari aan door een e-mail te sturen naar foundation@concertgebouworkest.nl. Als wij u nog niet mogen ontvangen op 1 februari door verlengde en/of nieuwe maatregelen dan nemen wij contact met u op om u te informeren over een alternatieve datum.

Lees meer over schenken aan het Concertgebouworkest