Koninklijk Concertgebouworkest
Koninklijk Concertgebouworkest

RCO House blog

Bouw mee aan RCO House

RCO House markeert het volgende hoofdstuk in ons bestaan. Het legt een nog steviger fundament onder dit geweldige orkest, van waaruit we kunnen groeien in kwaliteit en bereik.

Het totale project behelst 12,5 miljoen euro. Het Koninklijk Concertgebouworkest investeert zelf 2,5 miljoen euro. Voor de overige 10 miljoen euro zijn wij een grote wervingscampagne begonnen. Wij zijn ontzettend verheugd met het draagvlak voor RCO House tot dusver. Vele bestaande en nieuwe donateurs en een aantal institutionele fondsen hebben samen inmiddels ruim 9,75 miljoen euro toegezegd.

Ook voor de overige 250.000 euro is de steun van particulieren, fondsen en het bedrijfsleven cruciaal. Samen bouwen wij aan onze thuisbasis. Bouwt u mee? Overweeg om één van onze schenkers te worden en onze droom te helpen verwezenlijken. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor steun en fiscaal aantrekkelijk schenken aan RCO House.

Neem contact op met Anne Christin Erbe of Barbara Ruding via: a.c.erbe@concertgebouworkest.nl of b.ruding@concertgebouworkest.nl, of via 020 305 1010.