Schenken aan het orkest

We hebben elkaar nodig

Voor concertmeester Vesko Eschlenazy is spelen voor de maatschappij zijn missie.Onze muziek is een samenspel: tussen de musici onderling, tussen de dirigent en het orkest, en tussen u en ons. Nu we al maandenlang nauwelijks voor publiek kunnen spelen beseffen we ons dat nog eens extra goed. We missen ons publiek. Niet alleen de inkomsten, maar vooral de fysieke nabijheid van onze luisteraars.

Helaas zijn de concertinkomsten van het Concertgebouworkest door de wegvallende kaartverkoop met twee derde gedaald. We hopen dus dat u ons wilt helpen, zodat we als symfonieorkest aan de wereldtop kunnen blijven spelen.

Behalve eeb inkomen, heb ik de beschikking over een prachtig omstrument, Johan van Iersel, celloSteun ook

Er zijn vele mogelijkheden om ons te steunen. U treedt al toe tot ons schenkingsprogramma vanaf € 694,- netto, dankzij het fiscale voordeel. Als schenker wordt u betrokken bij muzikale activiteiten, ontmoetingen en vele andere extra’s. U leest er hieronder meer over.

Maud Kampstra, schenkerAndere vormen van schenken

Uiteraard zijn wij ook erg dankbaar voor eenmalige donaties. Mocht u ons op deze wijze willen steunen, dan kunt u een donatie overmaken naar: NL10ABNA0446758906 t.n.v. Foundation Concertgebouworkest, of onderstaande donatieknop gebruiken. Wij sturen u graag een bevestiging toe. Wilt u daarom uw e-mailadres en/of adresgegevens bij uw donatie vermelden?

Eenmalige donatie

U kunt ook een persoonlijk Fonds op Naam instellen, of het orkest opnemen in uw testament.

Peter van Ees, schenkerContact

Wilt u meer weten over de schenkingsprogramma’s, de privileges, de fiscale voordelen, het instellen van een Fonds op Naam of informatie over nalaten? Neem dan contact op met de afdeling development via 020 – 305 10 10 of via foundation@concertgebouworkest.nl.

Ons schenkingsprogramma

Bedankt

Om u alvast te bedanken voor uw steun, hebben we speciaal voor u een hoopvolle playlist samengesteld. Deze kunt u hier beluisteren.

Beluister playlist

1 Volgens de huidige Geefwet (tarieven 2021).

Steun ons met een donatie

Ik schenk:
Met mijn schenking steun ik:
*