Webshop

Poulenc > Gloria / Honegger > Symfonie nr. 3 'Liturgique'

€ 19,00
*
Product is toegevoegd

Mariss Jansons, conductor emeritus
Luba Orgonasova, sopraan

Op deze release op RCO Live brengt chef-dirigent Mariss Jansons met het Koninklijk Concertgebouworkest twee werken samen die ieder vanuit een geheel andere levensbeschouwing werden gecreeerd. Arthur Honegger en Francis Poulenc - hoewel zij een leven lang bevriend waren, is er een groot contrast tussen deze twee leden van ‘Les Six’; tussen de Franse Zwitser wiens familie afkomstig was uit het Züricher Oberland en de geboren Parijzenaar; tussen de aartspessimist uit het protestantse nest en de frivole katholiek. De twee religieus geïnspireerde composities die hier bij elkaar staan zijn dan ook zeer verschillend van aard. Honeggers Symphonie liturgique zit vol duister vermaan, Poulencs opgetogen Gloria is een ondubbelzinnige jubelzang.

Live opgenomen in Het Concertgebouw, Amsterdam: Honegger op 4 en 6 september 2004, Poulenc op 22, 23 en 25 december 2005.

Catalogus nr. RCO 06003
Barcode: 5425008375465
Format: Hybrid Multichannel SACD
Gewicht: 122 gram

€ 19,00
*
Product is toegevoegd

Levertijd

De levertijd van uw bestelling naar landen binnen Europa is drie tot vijf werkdagen. De levertijd naar landen buiten Europa is vijf tot tien werkdagen. 

Op dit moment kunnen wij geen bestellingen verzenden naar: China, Hongkong, Singapore, Australië, Nieuw-Zeeland, Verenigde Staten en Canada.