Koninklijk Concertgebouworkest
Koninklijk Concertgebouworkest

Privacy Policy

Privacy Policy

Koninklijk Concertgebouworkest

Het Concertgebouworkest wil u zo goed mogelijk van dienst zijn bij een bezoek aan onze website. Daarom moeten wij in bepaalde gevallen gegevens van u verwerken. Het Concertgebouworkest neemt uw privacy zeer serieus en behandelt uw gegevens daarom uiterst zorgvuldig. Voorop staat dat het Concertgebouworkest zich in alle gevallen houdt aan de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Hieronder vindt u ons privacybeleid

Met welk doel verwerkt het Concertgebouworkest mijn persoonsgegevens?

Het Concertgebouworkest – en waar nodig het Concertgebouw N.V. – gebruikt de door u via deze website verstrekte persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: (i) de organisatie van een evenement, (ii) het uitvoeren en/of verwerking van transacties (betalingen) die via de website verlopen, (iii) het versturen van nieuwsbrieven, brochures en magazines, (iv) het uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoeken.

Welke persoonsgegevens verwerkt het Concertgebouworkest van mij?

De gegevens die worden verwerkt zijn alleen die gegevens die nodig zijn voor de uitvoering van de bovenstaande doeleinden. Hierbij kunt u denken aan naam, adres, woonplaats, gekochte kaarten, enzovoorts. Wilt u een volledig overzicht van uw gegevens dan kunt u een inzageverzoek doen (zie onder).

Zijn mijn gegevens goed beveiligd?

Ja, conform de eisen in de Wet bescherming persoonsgegevens (artikel 13 Wbp) draagt het Concertgebouworkest zorg voor een adequaat en passend niveau van beveiliging.

Waar kan ik terecht als ik inzage wil in mijn gegevens, of me wil afmelden voor de nieuwsbrief, of andere vragen heb over het privacybeleid?

Wanneer u vragen, opmerkingen of klachten heeft over het gebruik van uw persoonsgegevens, u zich wilt afmelden voor de nieuwsbrief, brochures of magazines, of andere vragen hebt over het privacybeleid van het Concertgebouworkest, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via klantenservice@concertgebouworkest.nl.

Gebruikt het Concertgebouworkest cookies, en zo ja, waarvoor?

Ja, het Concertgebouworkest plaatst op uw computer een aantal cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die door uw browser worden opgeslagen op uw computer bij uw bezoek aan onze website. Deze cookies hebben meerdere doelen: 

Het opslaan van uw wensenlijstje en uw winkelmandje op onze website

Het Concertgebouworkest maakt gebruik van cookies die nodig zijn voor de technische werking van onze website. Met behulp van deze cookies kan het Concertgebouworkest er bijvoorbeeld voor zorgen dat u bij een bezoek aan onze website niet telkens dezelfde informatie moet invoeren. Of cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat de inhoud van uw winkelmandje niet verloren gaat.

Onze dienstverlening en website optimaliseren

Het Concertgebouworkest gebruikt ‘analytics cookies’ om het gebruik van de website in kaart te brengen met als doel de effectiviteit en het gebruiksgemak van de website te vergroten. Deze cookies worden niet gebruikt om uw gedrag in kaart te brengen. 

Om u gericht te kunnen informeren over interessante aanbiedingen en producten of diensten

Het Concertgebouworkest maakt gebruik van cookies om u van gerichtere en relevantere informatie te voorzien.

Kan het Concertgebouworkest de Privacy Policy wijzigen?

Ja, het Concertgebouworkest behoudt zich het recht voor deze Privacy Policy te wijzigen. Wij zullen u hiervan uiteraard op de hoogte brengen via onze website.