Koninklijk Concertgebouworkest
Koninklijk Concertgebouworkest

Privacy Policy

Privacy Policy Koninklijk Concertgebouworkest 

Het Concertgebouworkest wil u zo goed mogelijk van dienst zijn bij een bezoek aan onze website. Daarom moeten wij in bepaalde gevallen gegevens van u verwerken. Het Concertgebouworkest neemt uw privacy zeer serieus en behandelt uw gegevens daarom uiterst zorgvuldig. Voorop staat dat het Concertgebouworkest zich in alle gevallen houdt aan de geldende privacy wet- en regelgeving.

Voor de verkoop van onze concerten via deze website, maken wij gebruik van het kassasysteem van Het Concertgebouw N.V. Hiervoor geldt het privacy beleid van Het Concertgebouw N.V. Deze vindt u via link. 

Hieronder vindt u ons privacy beleid:

Met welk doel verwerkt het Concertgebouworkest mijn persoonsgegevens?

Het Concertgebouworkest gebruikt de door u via deze website verstrekte persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: (i) de organisatie van een evenement, (ii) de bestelling uit te voeren/te leveren, (iii) het versturen van (e-)nieuwsbrieven, brochures en magazines met daarin aanbiedingen gebaseerd op eerdere bestellingen, informatie over het steunen van het Concertgebouworkest, informatie over evenementen en nieuws over het Concertgebouworkest, (iv) het uitvoeren van data-analyses en klanttevredenheidsonderzoeken, (v) het uitnodigen voor evenementen, (vi) het onderhouden van de relatie met de klant.

De persoonsgegevens zullen alleen worden verwerkt op basis van de verwerkingsgrondslagen voortvloeiend uit de geldende (privacy) wet- en/of regelgeving, te weten onder andere op basis van uitdrukkelijk gegeven toestemming, ter uitvoering van een overeenkomst waarbij u partij bent, ter voldoening aan een wettelijke plicht of indien daar voor het Concertgebouworkest of een derde een gerechtvaardigd belang voor bestaat.

Welke persoonsgegevens verwerkt het Concertgebouworkest van mij?

De gegevens die worden verwerkt zijn alleen die gegevens die nodig zijn voor de uitvoering van de bovenstaande doeleinden. Hierbij kunt u denken aan naam, adres, woonplaats, emailadres, gekochte kaarten, en mogelijk andere relevante gegevens om u als klant optimaal van dienst te kunnen zijn. Wilt u een volledig overzicht van uw gegevens dan kunt u een inzageverzoek doen (zie onder).

Hoe lang worden mijn gegevens bewaard door het Concertgebouworkest?

Het Concertgebouworkest bewaart gegevens niet langer dan voor de verwerkingsdoeleinden noodzakelijk is. Indien u in het huidige seizoen en de 4 voorgaande seizoenen (een seizoen loopt van 1 juli t/m 30 juni in het daaropvolgende jaar) geen toegangsbewijs bij het Concertgebouworkest heeft gekocht of anderszins een product of dienst van het Concertgebouworkest is afgenomen, wordt de ontvangen informatie verwijderd uit onze systemen. De gegevens worden daarna uitsluitend nog geanonimiseerd gebruikt voor statistische doeleinden.

Zijn mijn gegevens goed beveiligd?

Ja, conform de eisen in de Algemene verordening gegevensbescherming draagt het Concertgebouworkest zorg voor een adequaat en passend niveau van beveiliging, zodat uw gegevens beschermd zijn tegen onrechtmatige verwerking. 

Waar kan ik terecht als ik inzage wil in mijn gegevens, of me wil afmelden voor de nieuwsbrief, of andere vragen heb over het privacybeleid?

U heeft het recht het Concertgebouworkest te verzoeken om inzage te geven in uw persoonsgegevens, deze te laten aanvullen, corrigeren of verwijderen. Neem daarvoor contact met ons op via klantenservice@concertgebouworkest.nl. Het Concertgebouworkest  reageert binnen vier weken na ontvangst op uw verzoek. In geval van een beslissing tot verbetering, aanvulling, verwijdering en/of afscherming van persoonsgegevens, streeft het Concertgebouworkest er naar dit binnen 14 werkdagen uit te voeren.

Ook wanneer u andere vragen, opmerkingen of klachten heeft over ons privacy beleid of het gebruik van uw persoonsgegevens, u zich wilt afmelden voor de nieuwsbrief, brochures of magazines, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via klantenservice@concertgebouworkest.nl. Daarnaast kunt u zich in iedere email van het Concertgebouworkest via een link in de footer afmelden voor het ontvangen van nieuwsberichten. 

Gebruikt het Concertgebouworkest cookies, en zo ja, waarvoor?

De website van het Concertgebouworkest slaat informatie op en verkrijgt toegang tot informatie op randapparatuur van gebruikers via cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee wordt bedoeld kleine bestandjes die op uw computer worden opgeslagen om u via deze website goed te kunnen bedienen.

Met behulp van deze cookies kan het Concertgebouworkest er bijvoorbeeld voor zorgen dat u bij een bezoek aan onze website niet telkens dezelfde informatie moet invoeren. Of cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat de inhoud van uw winkelmandje niet verloren gaat. Er worden ook analytische cookies gebruikt die voor een optimale gebruikservaring zorgen en die u van gerichte informatie en advertenties voorzien. Daarnaast kunnen derde partijen (tracking) cookies plaatsen waarmee internetgedrag kan worden gevolgd. Op basis van de cookieregels uit de Telecommunicatiewet, informeert het Concertgebouworkest u hier over de cookies, de functies en de bewaartermijn ervan: 

Cookie

Naam

Functie

Bewaartermijn

Google Analytics

Analyse 

Analytische cookie die websitebezoek meet (anoniem)

2 jaar

Hotjar

Analyse 

Analytische cookie die websitebezoek meet (anoniem)   

1 jaar

Google AdWords Conversion Tracking

Tracking 

Hiermee kunnen we u van gerichtere informatie voorzien. Wij kunnen gebruik maken van diensten van derden om advertenties aan u te tonen.

30 dagen

Google AdWords remarketing

Tracking 

Hiermee kunnen we u van gerichtere informatie voorzien. Wij kunnen gebruik maken van diensten van derden om advertenties aan u te tonen.

30 dagen

Facebook pixel

Tracking

Hiermee kunnen we u van gerichtere informatie voorzien. Wij kunnen gebruik maken van diensten van derden om advertenties aan u te tonen.

28 dagen

 

Bij het eerste bezoek aan de website wordt u geïnformeerd over het gebruik van deze cookies. Door de website verder te bezoeken, gaat de u akkoord met het gebruik van deze cookies.

Sommige cookies worden door derden geplaatst en gelezen. Het Concertgebouworkest verwijst naar de informatie die deze derden daarover op hun eigen website geven:

Cookie

Partij

Functie

Bewaartermijn

Facebook

www.facebook.com

Hiermee kan dit netwerk u volgen en uw internetgedrag gebruiken voor andere doeleinden

Sessie

Twitter

www.twitter.com

Hiermee kan dit netwerk u volgen en uw internetgedrag gebruiken voor andere doeleinden

Sessie

YouTube

www.youtube.com

Hiermee kan dit netwerk u volgen en uw internetgedrag gebruiken voor andere doeleinden

Sessie

Instagram

www.instagram.com

Hiermee kan dit netwerk u volgen en uw internetgedrag gebruiken voor andere doeleinden

Sessie

Deze informatie kan regelmatig wijzigen. Het Concertgebouworkest heeft daarop geen invloed.

Hoe kan ik het gebruik van cookies aanpassen?

U kunt cookies via uw internetbrowser blokkeren of verwijderen. Zie bijvoorbeeld deze informatie van de Consumentenbond voor uitleg. Het weigeren van cookies kan het gevolg hebben dat bepaalde (functionaliteiten van) de website niet tot uw beschikking staan. Voor vragen over het gebruik van cookies door het Concertgebouworkest kunt u contact met ons opnemen.

Kan het Concertgebouworkest de Privacy Policy wijzigen?

Ja, het Concertgebouworkest behoudt zich het recht voor deze Privacy Policy te wijzigen. Wij zullen u hiervan uiteraard op de hoogte brengen via onze website.