Webshop

Sjostakovitsj > Symfonie nr. 15

€ 19,00
*
Product is toegevoegd

De concerten die Bernard Haitink als eredirigent van het Koninklijk Concertgebouworkest ieder seizoen geeft, staan stuk voor stuk te boek als hoogtepunten op de Amsterdamse concertkalender.

In maart 2010 was Haitink te gast bij het orkest met een programma waarin Brahms' Vioolconcert (met Frank Peter Zimmermann) werd gecombineerd met de Vijftiende symfonie van Dmitri Sjostakovitsj. Het gehele concert werd destijds live via de televisie uitgezonden, de audio-opname van de Vijftiende symfonie vindt nu zijn weg naar de muziekliefhebbers via deze sacd uitgave.

In de veelgeroemde Sjostakovistjs cyclus die Bernard Haitink in de jaren 1970 realiseerde met het Concertgebouworkest en het London Philhramonic Orchestra, kwam de Vijftiende destijds voor rekening van het Londonse orkest. Het Koninklijk Concertgebouworkest is zeer trots dat het met deze opname onder leiding van zijn eredirigent – bijna veertig jaar later - ook Sjostakovitsj' zwanenzang aan zijn discografie kan toevoegen.

Catalogus nr. RCO 11003
Barcode: 5425008377735
Format: Hybrid Multichannel SACD
Gewicht: 110 gr.

€ 19,00
*
Product is toegevoegd

Levertijd

De levertijd van uw bestelling naar landen binnen Europa is drie tot vijf werkdagen. De levertijd naar landen buiten Europa is vijf tot tien werkdagen. 

Op dit moment kunnen wij geen bestellingen verzenden naar: China, Hongkong, Singapore, Australië, Nieuw-Zeeland, Verenigde Staten en Canada.