Bestel nu kaarten

De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen is gestart! Ontdek waar onze musici zich op verheugen en maak een keuze uit vertrouwd symfonisch repertoire, werken uit de recente muziekgeschiedenis en verrassende producties met grote dirigenten en bijzondere solisten.
foto: Milagro Elstak
foto: Milagro Elstak

Als u kaarten bestelt voor drie concerten of meer, ontvangt u 10% korting* 

Thematische collecties

Geen vioolconcert missen? Uw kinderen meenemen naar de concerten voor de hele familie, of alvast avonden plannen voor symfonieën van Mahler? Wij hebben voor u concerten samengebracht in thematische collecties.

  • Magistrale Mahler-symfonieën

De symfonieën van Gustav Mahler behoren al 120 jaar tot het kernrepertoire van het Concertgebouworkest. Ook komend seizoen zijn ze goed vertegenwoordigd: het orkest speelt Mahlers intens persoonlijke Negende, de monumentale Vijfde, en de luchtige Vierde symfonie met sopraan Christiane Karg in dat hemelse slotdeel.


Lees meer  

  • Veel vioolconcerten

Met hun lyriek, dramatiek en virtuositeit brengen vioolconcerten velen in vervoering. Geen wonder met zo veel fantastische solisten! Komend seizoen is het aanbod bij het Concertgebouworkest omvangrijk. Barnabás Kelemen maakt zijn debuut in het Eerste vioolconcert van Bartók, Leonidas Kavakos speelt Brahms, Vilde Frang soleert in het ontroerende Vioolconcert van Alban Berg, Janine Jansen verrast met Mozarts Vierde vioolconcert, in Beethovens Vioolconcert soleert Lisa Batiashvili, en Patricia Kopatchinskaja schittert in het extreem virtuoze Vioolconcert van Ligeti.     

Lees meer

  • Kinderconcerten

Het Concertgebouworkest verwelkomt met veel plezier kinderen vanaf zes jaar bij de Kinderconcerten, waar prachtige muziek op speelse wijze wordt verbeeld. In het najaar klinkt een spannend én grappig nieuw muziekavontuur Raas en de basketbal. In het voorjaar speelt het orkest Romeo en Julia van Tsjaikovski.

 
Lees meer 

Bekijk alle concertcollecties

* Speciale actie 10% korting - voorwaarden

Bestel drie of meer concerten van het Concertgebouworkest in seizoen 2022/2023 en ontvang 10 procent korting. De korting wordt automatisch verrekend in het winkelmandje.

Voorwaarden

  • De korting is geldig op alle rangen.
  • De korting kan worden gecombineerd met de Vriendenkorting op de Vriendenconcertselectie.
  • De korting is ook geldig voor Kinderprijzen.
  • De korting is niet te combineren met de Entréekorting.
  • De korting is alleen geldig voor bestellingen vanaf 30 mei tot en met 30 juni 2022.
  • De korting is geldig voor de concerten die zijn georganiseerd door het Koninklijk Concertgebouworkest in Het Concertgebouw tussen 14 september 2022 en 30 juni 2023, met uitzondering van het Annual Gala op 30 september 2023.
  • De korting is geldig op de close-up concerten die worden georganiseerd door de Concertvrienden.