Close Up: Koperkwintet in Kerstsfeer

Sfeervol kerstconcert door koperblazers van het Concertgebouworkest

Vijf koperblazers uit het Concertgebouworkest spelen een hartverwarmend kerstconcert met muziek van de Barok tot onze tijd.

foto: Darja Stravs Tisu
naar data en kaarten

Vijf koperblazers uit het Concertgebouworkest spelen een hartverwarmend kerstconcert met muziek van de Barok tot onze tijd.

Concertprogramma

 • Antonio Vivaldi

  wordt bekendgemaakt

 • Johann Sebastian Bach

  wordt bekendgemaakt

 • André Lafosse

  wordt aangekondigd

 • Enrique Crespo

  wordt bekend gemaakt

Uitvoerenden

Data en kaarten

Over dit concert

De koperblazers van het Concertgebouworkest behoren tot de muzikale wereldtop. Daarnaast houden ze erg van samenspelen – en van gezelligheid. Alles komt samen in dit sfeervolle concert met opgewekte barokke melodieën, stemmige hedendaagse klanken, vlammende solo’s en een hartverwarmende kerstmedley. Laat de koperblazers uit het Concertgebouworkest in deze koude decembermaand uw hart verwarmen met hun glanzende gouden klanken.  

In de kamermuziekserie Close-up spelen musici van het Concertgebouworkest zelf samengestelde programma’s in de Kleine Zaal. Het zijn stuk voor stuk bijzondere eenmalige concerten, die nergens anders te horen zijn. Dé manier om de individuele kwaliteiten van de orkestmusici te ervaren! De intieme concerten worden georganiseerd door de Vrienden van Het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest.