Abonnementen

Dit seizoen geen series zoals u gewend bent

In verband met de maatregelen als gevolg van het coronavirus presenteert het Concertgebouworkest seizoen 2020/2021 in aangepaste vorm. Dat houdt in dat dit seizoen niet in series is ingericht zoals u dat gewend bent. Abonnees hebben bericht gekregen dat de waarde van hun abonnement is omgezet in een tegoed, waarmee zij met voorrang kaarten kunnen kopen.

De losse kaartverkoop voor de aangepaste concerten gaat van start op 24 augustus om 10.00 uur. Al eerder, vanaf 17 augustus 10.00 uur, kunnen schenkers en abonnees kaarten bestellen.

Aangepaste programmering seizoen 2020/2021

De nieuwe, aan de coronarichtlijnen aangepaste programmering van augustus tot en met december vindt u vanaf 11 augustus in de concertagenda. In de programmering is rekening gehouden met het feit dat er veel minder bezoekers in de Grote Zaal kunnen dan gewoonlijk. De concerten zijn korter dan gebruikelijk, hebben geen pauze en worden veelal vaker uitgevoerd. De prijzen zijn hierop aangepast. De concerten vinden ongeplaceerd plaats. Uw zitplaats wordt ter plekke aangewezen door een van de medewerkers van Het Concertgebouw. 

Meer over de aanpassingen in de eerste helft van seizoen 2020/2021 leest u hier. Hoe de invulling van het seizoen er van januari tot juli uit zal zien is op dit moment nog niet duidelijk; hierover informeren wij u via onze website en nieuwsbrieven zodra meer bekend is.

Heeft u nog vragen?

Kijkt u dan eens op onze pagina veelgestelde vragen. Vindt u daar niet het antwoord op uw vraag? Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 09.30-15.30 uur bereikbaar via telefoonnummer 020 305 10 15 of via klantenservice@concertgebouworkest.nl.