Nieuws

Nieuwsoverzicht

Update concerten seizoen 2020/2021

30 juni 2020

Het Concertgebouworkest gaat een bijzonder seizoen tegemoet. In ieder geval tot en met december 2020 zullen de concerten in aangepaste vorm plaatsvinden, zodat we iedereen kunnen verwelkomen binnen de beperkingen van de coronamaatregelen.

Concert Gustavo Gimeno
Gustavo Gimeno leidt Antonín Dvorák - Symfonie nr. 8 (Foto: Peter Tollenaar)

Achter de schermen worden de plannen voor een bijzonder seizoen 2020/2021 volgens de richtlijnen van de overheid steeds concreter. Bij de invulling van de concerten gaan wij zo veel mogelijk uit van de hoofdwerken van de oorspronkelijke programmering. De concerten zullen ongeveer een uur duren en zullen soms meerdere keren op een dag of een aantal keer per week plaatsvinden.

Na de zomerstop van het orkest verwachten wij de nieuwe programmering van de eerste helft van dit bijzondere seizoen bekend te maken. Op basis van huidige richtlijnen zullen 350 bezoekers − op een veilige anderhalve meter afstand − bij de concerten aanwezig kunnen zijn. Op deze manier hopen wij samen met u onvergetelijke concerten te kunnen beleven.

Kaarten seizoen 2019/2020

Indien u kaarten had voor een (of meerdere) van de geannuleerde concerten in de periode van 12 maart tot 1 juli, dan hebben wij u inmiddels per mail geïnformeerd over de mogelijkheden van compensatie. Heeft u uw keuze voor compensatie nog niet doorgegeven? Via onze website geeft u eenvoudig uw voorkeur door. Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan helpen wij u graag via 020 305 1015 (op werkdagen van 09.30 tot 15.30 uur) of via klantenservice@concertgebouworkest.nl.

Deel: