25 oktober 2020

Kinderconcert

Voor kinderen vanaf 6 jaar

Igor en de nachtegaal

Kaarten & programmaAudio & Video
oktober 2020 zondag 13:00
Kleine Zaal Concertgebouw, Amsterdam
Nederland
De verkoop van dit concert is gesloten.
oktober 2020 zondag 15:30
Kleine Zaal Concertgebouw, Amsterdam
Nederland
De verkoop van dit concert is gesloten.
Igor Stravinsky delen uit Histoire du Soldat
Theo Loevendie De nachtegaal

Musici van het Concertgebouworkest spelen een bijzonder kleurrijk Kinderconcert in de Kleine Zaal. Het verhaal over Igor en zijn betoverend zingende nachtegaal wordt voorzien van aansprekende muziek van Stravinsky en Loevendie.

De nachtegaal van Igor

Niemand zingt mooier dan de nachtegaal van Igor. Of toch wel? Een mechanische nepnachtegaal kan het beter en houdt het veel langer vol! Maar als het machientje kapot gaat, wat dan?... Het sprookje van de Chinese nachtegaal inspireerde dit bijzondere Kinderconcert door musici van het Concertgebouworkest in de intieme Kleine Zaal. Met muziek van Igor Stravinsky, en de Nederlandse componist Theo Loevendie, die het verhaal van de nachtegaal van prachtige muziek voorzag. Tekst en regie zijn van Kiki Jaski. Met acteur Rop Verheijen in de rol van verteller.

opmerking voor schenkers

Audio & Video

Voor schenkers

Voorafgaand aan dit concert wordt, als privilege voor schenkers aan het Concertgebouworkest (Patron-level en daarboven, inclusief schenkers aan het nieuwe kantoor van het Concertgebouworkest), een bijeenkomst voor kinderen en (groot)ouders georganiseerd. Als schenker hoeft u daarom nu geen kaarten via de website te bestellen. De afdeling Development neemt op een later moment contact met u op over het programma van deze middag en de aanschaf van de kaarten. Voor vragen kunt u contact opnemen met Sanne van den Brink (relatiebeheerder private) via s.vdbrink@concertgebouworkest.nl of 06 1559 2003.