Corporate Partners

Corporate partnerships

Na 2020, een jaar waarin we nauwelijks voor publiek hebben kunnen spelen, beseffen we ons nog eens extra goed: we hebben elkaar nodig. Onze muziek is een samenspel. Tussen de musici onderling, tussen de dirigent en het orkest, én tussen de corporate partners en ons.

Met grenzeloze passie zetten de musici zich dagelijks in om de mooist mogelijke concerten te geven. Om dit steeds weer voor elkaar te krijgen, werken deze toptalenten uit zo’n 25 verschillende landen als een team samen. Naar elkaar luisteren en de verbinding zoeken met het publiek is daarbij essentieel.

De bijdragen van de corporate partners stimuleren in directe zin de nationale en internationale statuur van het orkest. De balans tussen traditie en innovatie is cruciaal om continu op wereldniveau te kunnen blijven musiceren, ook voor volgende generaties. Dankzij onze partners kan het orkest zijn leidende positie op wereldniveau behouden. Het Concertgebouworkest is zijn (global) partners hiervoor zeer dankbaar.

Het Concertgebouworkest: een klank die zijn gelijke in de wereld niet kent.

Infographic

De mogelijkheden om samen te werken met het Concertgebouworkest zijn eindeloos. Elk partnership is dan ook uniek en op maat gemaakt binnen een van de vier lagen van onze impactcirkel. Hoe intensiever de relatie, hoe dieper de impact en hoe dichter u bij ons eigen kloppende muzikale hart komt: het Concertgebouworkest zelf. In deze infographic staan de verschillende lagen van onze impactcirkel weergegeven en een aantal mogelijke tegenprestaties. Mocht u meer informatie wensen of vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Patty Nobrega.

Wilt u Meer informatie?

Patty Nobrega, Manager Corporate Partnerships, vertelt u graag meer over de corporate partners van het orkest. U kunt haar bereiken via:
E: p.nobrega@concertgebouworkest.nl
T: +31 (0)20 3051 058
M: +31 (0)6 1167 5788