Koninklijk Concertgebouworkest
Koninklijk Concertgebouworkest

Zakelijke Partners

Presteren op topniveau

Dat is wat de musici van het wereldberoemde Koninklijk Concertgebouworkest doen. Zij brengen keer op keer, in binnen-en buitenland, hun publiek in vervoering.

De bijdragen van onze corporate partners stimuleren in directe zin de nationale en internationale excellentie van het orkest; een uniek nationaal kroonjuweel. Dankzij de partners kan het orkest continue zijn leidende positie op wereldniveau bevestigen. Het Koninklijk Concertgebouworkest is zijn (global) partners hiervoor zeer dankbaar.

Geniet mee van de excellentie van het Koninklijk Concertgebouworkest en onze (global) partners.

  • Versterk uw merk door een verbinding aan te gaan met een van de beste orkesten ter wereld
  • Verbind uw bedrijf aan excellentie en wereldklasse
  • Kom in contact met besluitvormers en opinieleiders uit de belangrijkste zakelijke, politieke en maatschappelijke netwerken, alsmede wereldwijd 250.000 concertbezoekers en meer dan 1 miljoen websitebezoekers
  • Verwelkom uw relaties in stijl tegen de achtergrond van 's werelds mooiste concertzalen, inclusief het Concertgebouw te Amsterdam
  • Associeer uw bedrijf met 120 bijzondere orkestleden met meer dan 20 nationaliteiten
  • Ondersteun de educatieve ambities van het orkest door uw verbinding met het Koninklijk Concertgebouworkest

Jan Meddens vertelt u graag meer over de corporate partners van het orkest. U kunt hem bereiken via j.meddens@concertgebouworkest.nl of 020 3051 010.

Corporate Partners RCO Amsterdam

Verbind uw bedrijf met ons orkest in De Salon

De Salon, de zakelijke kring van het Koninklijk Concertgebouworkest, biedt u de unieke mogelijkheid om dicht bij de magie van het orkest te komen. Ruim 60 bedrijven uit Amsterdam en omstreken zijn lid van De Salon en maken gebruik van de mogelijkheid elkaar meerdere keren per jaar rondom bijzondere concerten te ontmoeten. Zo zijn Salonleden welkom bij besloten voorontvangsten, op het familieconcert en bij de exclusieve jaarlijkse Salon Cross-over Night in de Kleine Zaal.

Om het jaar organiseren we speciaal voor de Salonleden en hun relaties het befaamde RCO Salonbal. Het is het enige evenement van het Koninklijk Concertgebouworkest waarbij wordt gedanst in de Grote Zaal van het Concertgebouw.

Wilt u ook lid worden of meer informatie?

Charlie dos Reis Borges Rodrigues vertelt u graag meer over de Salon. U kunt haar bereiken via c.reisborges@concertgebouworkest.nl of telefonisch contact met haar opnemen op 020 3051 010.

 

 

De Salon (foto: Naomi Hoogervorst)
Concert tijdens uitreiking van de Prix de Salon (© Naomi Hoogervorst)
The Sound of Leadership
Trompettist Hans Alting spreekt met Young Professionals tijdens 'The Sound of Leadership' (© Renske Vrolijk)

Jonge professionals en the sound of leadership

Exclusief voor leden en partners van De Salon hebben we The sound of leadership ontwikkeld. Jonge professionals uit uw onderneming krijgen de kans hun ambities en leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen. Zelf dirigeren, observeren hoe grote dirgenten 125 musici inspireren en daarna toepassen op hun eigen business case. Dat alles in een ambiance van prachtige muziek van topkwaliteit. Tegelijkertijd ondersteunt u de Academie, waarbij begaafde, jonge musici ervaring opdoen in de orkestpraktijk. Het young-professionalsprogramma is een extra optie van uw lidmaatschap van De Salon.

Download meer informatie over The sound of leadership