Corporate Partners

Corporate partnerships

Het Koninklijk Concertgebouworkest is een iconische organisatie met een brede internationale uitstraling en behoort al meer dan 130 jaar tot de absolute wereldtop. Het orkest streeft in al zijn activiteiten naar het hoogst mogelijke niveau, opdat het aan de wereldtop kan blijven opereren. Het orkest wil daarbij midden in de maatschappij staan en streeft naar langdurige en respectvolle relaties met zijn omgeving.

Het Concertgebouworkest wordt wereldwijd beschouwd als een van de beste podiumkunstinstellingen. Deze verantwoordelijkheid van het orkest als toonaangevende culturele organisatie komt niet alleen tot uiting in de kwaliteit van onze musici, solisten en dirigenten, maar ook in de instrumenten, concerten en verwante netwerken.

Met grenzeloze passie zetten de musici zich dagelijks in om de mooist mogelijke concerten te geven. Om dit steeds weer voor elkaar te krijgen, werken deze toptalenten uit zo’n 25 verschillende landen als een team samen. Naar elkaar luisteren en de verbinding zoeken met het publiek is daarbij essentieel.

Het Concertgebouworkest: een klank die zijn gelijke in de wereld niet kent.

De bijdragen van de corporate partners stimuleren in de meest directe zin de nationale en internationale statuur van het orkest. De balans tussen traditie en innovatie is cruciaal om continu op wereldniveau te kunnen blijven musiceren. Dankzij onze partners kan het orkest zijn leidende positie op wereldniveau behouden. Het Koninklijk Concertgebouworkest is zijn (global) partners hiervoor zeer dankbaar.

Infographic

De mogelijkheden om samen te werken met het Concertgebouworkest zijn eindeloos. Elk partnership is dan ook uniek en op maat gemaakt binnen een van de vier lagen van onze impactcirkel. Hoe intensiever de relatie, hoe dieper de impact en hoe dichter u bij ons eigen kloppende muzikale hart komt: het Concertgebouworkest zelf. In deze infographic staan de verschillende lagen van onze impactcirkel weergegeven en een aantal mogelijke tegenprestaties. Mocht u meer informatie wensen of vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Patty Nobrega.

Wilt u Meer informatie?

Patty Nobrega, senior accountmanager corporate partnerships, vertelt u graag meer over de corporate partners van het orkest. U kunt haar bereiken via:
E: p.nobrega@concertgebouworkest.nl
T: +31 (0)20 3051 058
M: +31 (0)6 1167 5788