Koninklijk Concertgebouworkest
Koninklijk Concertgebouworkest

Kijk & Luister

Welkom op de Kijk & Luisterpagina van het Koninklijk Concertgebouworkest. Hier kunt u genieten van recente opnamen uit ons media-archief.

luister naar onze  webradio

Op ons webradiokanaal RCO Live kunt u 24 uur per dag luisteren naar live concertopnamen van het Koninklijk Concertgebouworkest.

Webradio Play

kijk naar onze concerten

Via ons videokanaal kunt u de mooiste concertregistraties van het Concertgebouworkest wanneer het u uitkomt bekijken. Onze playlist bevat ruim 24 uur aan HD videomateriaal, opgenomen in Het Concertgebouw. 

Plaatsing van nieuwe opnamen wordt gecommuniceerd via Facebook en op onze nieuwspagina. 

(De kwaliteit van ons signaal naar de videoplayer wordt dynamisch bepaald door de kwaliteit van uw verbinding met het internet te meten, het kan even duren voordat het beste resultaat wordt bereikt.)

 

Hoogtepunten seizoen 2015/2016

Nadat het Concertgebouworkest in de zomer van 2015 optrad tijdens SAIL Amsterdam en Lowlands, werd seizoen 2015/2016 officieel geopend met de allereerste RCO Opening Night. Dit feestelijke concert met meestercellist Yo-Yo Ma zette de toon voor een seizoen vol bijzondere momenten.  

Andere hoogtepunten het afgelopen seizoen: de openbare masterclass met Artist in Residence Jean-Yves Thibaudet, de Familieconcerten, speciaal voor onze jongste bezoekers, en het Koningsnachtconcert met popartiest Benjamin Clementine, dat in samenwerking met jongerenvereniging Entrée werd georganiseerd.

Klik hier voor meer hoogtepunten

   

Luister naar onze Spotify Playlists