ING

Al sinds 1989 is ING Global Partner van het Concertgebouworkest, wat het de langst lopende culturele partnership van Nederland maakt. In 2016 heeft ING, samen met de andere Global Partner Unilever, het sponsorcontract opnieuw met tien jaar verlengd.

combilogo ING en Concertgebouworkest

Cultuur is sinds jaar en dag belangrijk voor de klanten en medewerkers van ING. ING streeft ernaar om cultuur toegankelijk te maken voor een breed publiek, daarom zijn zij partner van verschillende cultuurprojecten.

Over ING

ING is met circa 8 miljoen klanten en ruim 14.000 medewerkers een van de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. ING streeft ernaar dé Digitale Bank van Nederland te zijn. Particuliere en zakelijke klanten kunnen bij ING terecht voor financiële producten op het vlak van betalen, sparen, lenen, hypotheken en beleggen. ING Nederland is onderdeel van ING Groep, een wereldwijde financiële instelling met meer dan 57.000 medewerkers en 38 miljoen klanten over 40 verschillende landen.

www.ing.nl

Streaming van het Kinderconcert Schilderijententoontelling, mogelijk gemaakt door ING

 

Een verrassende lunch

ING en het Concertgebouworkest onderhouden samen het langstlopende culturele partnership in Nederland, namelijk ruim 30 jaar. Om ING te bedanken voor de 25 jaar steun werden werknemers van ING op kantoor verrast door een bijzonder pop up concert.