Corona

het concertgebouworkest blijft spelen

- laatste update: 12 januari 2021

In januari 2021 verlengde de Rijksoverheid verregaande maatregelen om het aantal contacten tot een minimum te beperken. Dat betekent dat het Concertgebouworkest in ieder geval tot en met 9 februari niet voor een publiek zal kunnen spelen.

Wel maakte het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap bekend dat het voor professionele gezelschappen mogelijk blijft om samen te komen voor repetities, optredens en het maken van opnamen − bijvoorbeeld voor online voorstellingen, livestreams en radio- en televisie-uitzendingen. Het is voor het Concertgebouworkest essentieel om samen te blijven spelen, om zo de kwaliteit van ons samenspel op topniveau te houden − en om de muziek met u te kunnen blijven delen.

De komende tijd zullen wij ons dan ook richten op concertregistraties, zodat u − via uw televisie, computer, tablet of smartphone − van onze muziek kunt blijven genieten.

Heeft u vragen over hoe het bekijken van een stream in zijn werk gaat? Bekijk dan de veelgestelde vragen over streams of mail de klantenservice via klantenservice@concertgebouworkest.nl