Aangepaste concerten en streams tot en met 18 december

Als gevolg van de nieuwe coronamaatregelen heeft het Concertgebouworkest alle concerten tot en met 18 december moeten annuleren. Maar achter de schermen hebben wij er hard aan gewerkt om een aantal aangepaste concerten overdag, met een zeer beperkt aantal bezoekers, en gratis streams mogelijk te maken.
Fabio Luisi (foto: Morten Abrahamsen)
Fabio Luisi (foto: Morten Abrahamsen)
Met genoegen kondigen wij de aangepaste concerten aan:


Op 12 december dirigeert de flamboyante Fin Santtu-Matias Rouvali het Concertgebouworkest in de Zesde en Zevende symfonie van zijn landgenoot Sibelius.

Woensdag 15 december en vrijdag 17 december leidt Fabio Luisi het orkest in Bruchs Eerste vioolconcert, met Nikolaj Szeps-Znaider als solist, en Schumanns Vierde Symfonie.

Bestel uw kaarten online
De verkoop voor de aangepaste concerten op 12, 15 en 17 december start dinsdag 7 december om 10.00 uur. Kaartkopers van de concerten die oorspronkelijk op deze data zouden plaatsvinden, krijgen voorrang. Zij kunnen vanaf 6 december kaarten bestellen. In verband met de drukte bij onze klantenservice zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. Het snelst bestelt u uw kaart(en) daarom online. Vergeet niet uw eventuele vouchers in te zetten. Hier leest u hoe dit werkt.

Livestreams en radio-uitzending
Helaas kunnen volgens de nieuwe maatregelen maar weinig bezoekers bij de concerten aanwezig zijn. Wij hebben daarom besloten het concert met Santtu-Matias Rouvali op 12 december om 14.15 uur gratis live te streamen via concertgebouworkest.nl, Facebook en YouTube.

Het concert onder leiding van Fabio Luisi wordt op 17 december om 20.15 uur gratis gestreamd via dezelfde kanalen. Daarnaast worden beide concerten op Tweede Kerstdag uitgezonden tijdens het Zondagmiddagconcert op NPO Radio 4.

Wij kijken ernaar uit om op deze manier toch voor u te kunnen spelen.