Concerten met publiek tot en met 30 januari geannuleerd

Tot onze grote spijt werd tijdens de persconferentie van 14 januari duidelijk dat de cultuursector nog tot in ieder geval 25 januari gesloten blijft. Omdat we niet verwachten direct na 25 januari weer terug te kunnen naar concerten zonder 1,5 meter hebben we besloten de concerten tot en met 30 januari te annuleren. Kaartkopers van deze concerten worden zo snel mogelijk per e-mail geïnformeerd. 

Ondanks alle beperkingen kijken wij steeds naar wat wel kan, om toch onze muziek te laten klinken. Gelukkig mag het orkest nog steeds samenkomen, en kunnen wij 'Made in America' van 28 tot en met 30 januari online met u delen.
foto: Milagro Elstak
foto: Milagro Elstak
Made in America - online
Het hele weekend van 28 tot en met 30 januari beleeft u de energie, inventiviteit en diversiteit van muziek uit de Verenigde Staten: met streams van de geplande symfonische concerten vanuit Het Concertgebouw, ingeleid door de Vlaamse presentator Thomas Vanderveken, en registraties van kamermuziek door onze eigen musici.

Made in America - online opent 28 januari om 20.00 uur met een online pubquiz met kamermuziek, georganiseerd in samenwerking met Entrée.

Kijk hier voor het actuele programma van Made in America - online.