Een jaar Companions

In november vierden we dat onze Companions één jaar bestonden. Een jaar waarin deze jonge schenkers (30-45 jaar) zich On en off stage verbonden met het Concertgebouworkest en jong muzikaal toptalent steunden. Op 4 februari nodigen we iedereen uit die zich ook graag aansluit als Companion.
Opening Night (foto: Jorrit Lousberg)
Opening Night (foto: Jorrit Lousberg)

Minifestival

Op zaterdagavond 4 februari nodigen we iedereen uit die enthousiast kan worden van ons Companion-programma. We hopen die avond nieuwe schenkers te verwelkomen. Tijdens een minifestival van een uur geven we een preview van het Companion-programma, met de mooiste klassieke muziek en een ontmoeting met jonge musici van de Academie van het Concertgebouworkest. Aansluitend gaan we naar het concert: onder leiding van Teodor Currentzis speelt het Concertgebouworkest onder meer Mahlers Vierde symfonie.

Voor iedereen die deze avond besluit Companion te worden, bieden we de concertkaarten kosteloos aan, als onderdeel van het schenkingsprogramma.

Companions van het Concertgebouworkest 1 jaar
Optreden van trompettisten Philipp Hutter en Miro Petkov tijdens het eenjarig jubileum van de Companions (foto: Milagro Elstak)

Nieuwe generatie

Dankzij schenkers en sponsors kunnen we investeren in talentontwikkeling, educatie en nieuw publiek. De jongere generaties zijn daarbij cruciaal. De bijdrage van de Companions gaat in het bijzonder naar de ontwikkeling van jong muzikaal toptalent binnen het Concertgebouworkest en is daarmee onmisbaar voor het behoud van het orkest aan de wereldtop. 

Schenk deelname aan Companions

Wilt u uw kinderen, neven, nichten, protegés of andere naasten graag betrekken bij uw liefde voor klassieke muziek? Introduceer ze dan bij de Companions of geef deelname aan het programma cadeau. Zo geeft u uw liefde door aan de volgende generatie. Neem contact op met Sanne van den Brink voor meer informatie.

Companion worden?

Tot 9 januari kun je je via Sanne van den Brink aanmelden voor de bijeenkomst op 4 februari. Lukt het niet bij deze avond te zijn, dan nodigen we je binnenkort graag uit voor een persoonlijke ontmoeting in RCO House. 

Lees meer over het Companion-programma