Webshop

Berg > Drei Orchesterstücke / Lulu-suite

€ 19,00
*
Product is toegevoegd

Daniele Gatti, dirigent
Anat Efraty, sopraan

Dirigent Daniele Gatti is sinds zijn stormachtige debuut in april 2004 een regelmatig terugkerende en graag-geziene gast bij het Koninklijk Concertgebouworkest. Zijn concertuitvoeringen kenmerken zich door een uitgesproken eigen visie op bekend orkestrepertoire en een voorliefde voor wat minder gangbaar repertoire, bij voorkeur  uit de hoek van de Tweede Weense School en aanverwanten.

Op deze cd – de eerste opname van Gatti met het Koninklijk Concertgebouworkest – dirigeert hij twee sleutelwerken van Alban Berg: het vroege Drei Orchesterstücke en de suite uit de onvoltooid gebleven opera Lulu, zijn zwanenzang.

Beide werken – tijdens de concertuitvoeringen uit het hoofd gedirigeerd – krijgen in handen van Gatti een zeer sfeervolle en onheilszwangere uitvoering.

Live opgenomen in Concertgebouw Amsterdam op 19, 20, 23 oktober 2005 (Lulu Suite) en 27, 28, 29, 30 september 2006 (Drei Orchesterstücke).

Gespeelde werken

Alban Berg Drei Orchesterstücke

Catalogus nr. RCO 08004
Barcode: 5425008376318
Format: Hybrid Multichannel SACD
Gewicht: 112 gram

€ 19,00
*
Product is toegevoegd

Levertijd

De levertijd van uw bestelling naar landen binnen Europa is drie tot vijf werkdagen. De levertijd naar landen buiten Europa is vijf tot tien werkdagen. 

Op dit moment kunnen wij geen bestellingen verzenden naar: China, Hongkong, Singapore, Australië, Nieuw-Zeeland, Verenigde Staten en Canada.