Webshop

Bruckner > Symfonieën nrs. 3 & 4

€ 19,00
*
Product is toegevoegd

Het Koninklijk Concertgebouworkest beroept zich – al sinds de dagen van chef-dirigent Eduard van Beinum (1945-1959) – op een van de grootste Bruckner tradities in de symfonische wereld. Met deze release van Bruckners symfonieën nrs 3 en 4 voegen Mariss Jansons en zijn Amsterdamse orkest een nieuw hoofdstuk toe aan de indrukwekkende uitvoerings- en opnamegeschiedenis van de werken van Bruckner door het Concertgebouworkest.

In de optiek van Jansons zal in de muziek van Bruckner - hoe grandioos ook - de verfijning het altijd van de grootspraak winnen.Hij sluit aan bij de uitvoeringstradities van het orkest met een nadruk op detaillering van de klank. Bij Jansons heeft Bruckner een warm kloppend hart, zijn ritmes worden niet alleen gespeeld, maar ook vooral beleefd.

Gespeelde werken

Anton Bruckner Symfonie nr. 4 'Romantische'

Catalogus nr. RCO 09002
Barcode: 5425008376868
Format: Hybrid Multichannel 2SACD
Gewicht: 137 gram

€ 19,00
*
Product is toegevoegd

Levertijd

Vertraging levertijd

Als gevolg van de crisis door het coronavirus is er een vertraging van één à twee dagen op de normale levertijd van uw bestelling.

NB: De (normale) levertijd van uw bestelling is ongeveer vijf werkdagen.

Op dit moment kunnen wij geen bestellingen verzenden naar: China, Hongkong, Singapore, Australië, Nieuw-Zeeland en Canada.