Webshop

Bruckner > Symfonie nr. 9

€ 19,00
*
Product is toegevoegd

Mariss Jansons, conductor emeritus

Het Koninklijk Concertgebouworkest beroept zich – al sinds de dagen van chef-dirigent Eduard van Beinum (1945-1953) – op een van de grootste Bruckner-tradities in de symfonische wereld. Met deze uitgave van Bruckners Symfonie nr. 9 voegen Mariss Jansons en het orkest een nieuw hoofdstuk toe aan de indrukwekkende uitvoerings- en opnamegeschiedenis van de werken van Bruckner door het Concertgebouworkest.

Tracklisting

1. Feierlich. Misterioso
2. Scherzo. Bewegt, lebhaft – Trio. Schnell
3. Adagio. Langsam feierlich

Totale speelduur 54:44

Live-opname Concertgebouw Amsterdam, 19, 21 en 23 maart 2014

Recensie

"[Jansons'] interpretatie bleek opmerkelijk: de hoornintro van het openingsdeel klonk niet eerder zo voorwereldlijk mysterieus .... Constanten bij Jansons: zijn aandacht voor klank en diepte, die bij flarden zorgt voor een wow-gevoel. Zo was het kwartet van wagnertuba's in het Adagio een moment dat zinderde van diepe religiositeit"
- Mischa Spel, NRC

Catalogusnummer: RCO 16001
Barcode: 814337019228
Format: Hybrid Multichannel SACD
Gewicht: 112 gr.

€ 19,00
*
Product is toegevoegd

Levertijd

Vertraging levertijd

Als gevolg van de crisis door het coronavirus is er een vertraging van één à twee dagen op de normale levertijd van uw bestelling.

NB: De (normale) levertijd van uw bestelling is ongeveer vijf werkdagen.

Op dit moment kunnen wij geen bestellingen verzenden naar: China, Hongkong, Singapore, Australië, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten.