Webshop

Bruckner > Symfonie nr. 9

€ 19,00
*
Product is toegevoegd

Mariss Jansons, conductor emeritus

Het Koninklijk Concertgebouworkest beroept zich – al sinds de dagen van chef-dirigent Eduard van Beinum (1945-1953) – op een van de grootste Bruckner-tradities in de symfonische wereld. Met deze uitgave van Bruckners Symfonie nr. 9 voegen Mariss Jansons en het orkest een nieuw hoofdstuk toe aan de indrukwekkende uitvoerings- en opnamegeschiedenis van de werken van Bruckner door het Concertgebouworkest.

Tracklisting

1. Feierlich. Misterioso
2. Scherzo. Bewegt, lebhaft – Trio. Schnell
3. Adagio. Langsam feierlich

Totale speelduur 54:44

Live-opname Concertgebouw Amsterdam, 19, 21 en 23 maart 2014

Recensie

"[Jansons'] interpretatie bleek opmerkelijk: de hoornintro van het openingsdeel klonk niet eerder zo voorwereldlijk mysterieus .... Constanten bij Jansons: zijn aandacht voor klank en diepte, die bij flarden zorgt voor een wow-gevoel. Zo was het kwartet van wagnertuba's in het Adagio een moment dat zinderde van diepe religiositeit"
- Mischa Spel, NRC

Catalogusnummer: RCO 16001
Barcode: 814337019228
Format: Hybrid Multichannel SACD
Gewicht: 112 gr.

€ 19,00
*
Product is toegevoegd

Levertijd

De levertijd van uw bestelling naar landen binnen Europa is drie tot vijf werkdagen. De levertijd naar landen buiten Europa is vijf tot tien werkdagen. 

Op dit moment kunnen wij geen bestellingen verzenden naar: China, Hongkong, Singapore, Australië, Nieuw-Zeeland, Verenigde Staten en Canada.