Webshop

Mahler > Symfonie nr. 5

€ 19,00
*
Product is toegevoegd

Mariss Jansons, conductor emeritus

Vrijwel exact op de dag van zijn 120-jarig bestaan zette het Koninklijk Concertgebouworkest – dat zijn eerste concert verzorgde op 3 november 1888 – met de release van Gustav Mahlers grootse Vijfde symfonie een nieuwe stap in zijn Mahler-cyclus met Mariss Jansons.

De geschiedenis van het KCO is nauw verweven met Gustav Mahler. Het was Willem Mengelberg die internationaal een lans brak voor Mahler’s muziek en diens noten hebben sindsdien een vaste plaats op de Amsterdamse lessenaars verworven. Eduard van Beinum, Bernard Haitink en Riccardo Chailly droegen elk op hun eigen wijze bij aan een steeds verdere verdieping van de Amsterdamse Mahler-traditie. Mahler bij het Koninklijk Concertgebouworkest is als thuiskomen.

In deze opname legt Mariss Jansons meer dan ooit de nadruk op de vertellende, poëtische kant van de Vijfde. Een waardevolle toevoeging aan de belangwekkende Mahler-discografie van het KCO.

Live opgenomen in Het Concertgebouw Amsterdam op 18 en 21 oktober 2007 en 16 en 17 januari 2008

Gespeelde werken

Gustav Mahler Symfonie nr. 5

Catalogus nr. RCO 08007
Barcode: 5425008376349
Format: Hybrid Multichannel SACD
Gewicht: 110 gram

€ 19,00
*
Product is toegevoegd

Levertijd

De levertijd van uw bestelling naar landen binnen Europa is drie tot vijf werkdagen. De levertijd naar landen buiten Europa is vijf tot tien werkdagen. 

Op dit moment kunnen wij geen bestellingen verzenden naar: China, Hongkong, Singapore, Australië, Nieuw-Zeeland, Verenigde Staten en Canada.