Weer concerten voor publiek, maar met beperkingen

Tijdens de persconferentie van dinsdag 25 februari werd bekend dat wij, zoals we allemaal hoopten, weer live kunnen spelen voor publiek. Daar zijn we uiteraard ontzettend blij mee. Er gelden nog wel beperkingen: de zalen moeten om 22.00 sluiten en de 1,5-meterregel blijft gelden. Daarmee kan gelukkig weer meer, maar helaas nog niet alles.
foto: Eduardus Lee
foto: Eduardus Lee
Donderdag 27 januari 19.30 uur - Filmmuziek van Vertigo, Star Wars en E.T.
Het programma met iconische filmmuziek onder leiding van Stéphane Denève dachten we alleen online te kunnen delen. Dit concert in het kader van Made in America kan donderdagavond toch doorgaan met publiek. Kijk hier voor informatie en kaartverkoop.

Aangepaste concerten in Het Concertgebouw tot en met 17 februari
Ondanks de versoepelingen kunnen de concerten van het Concertgebouworkest in Het Concertgebouw nog niet doorgaan zoals we ze gepland hadden. In verband met de 1,5-meterregel kunnen we tot onze grote spijt maar een deel van de huidige kaartkopers verwelkomen.

Annuleren en opnieuw in de verkoop
Het is voor ons niet mogelijk om op deze korte termijn de geplaceerde concerten in Het Concertgebouw met 2.000 stoelen terug te brengen naar ongeplaceerde concerten met maximaal 425 bezoekers op 1,5 meter afstand. Daarom hebben wij moeten besluiten alle kaarten voor de oorspronkelijk geplande concerten tot en met 17 februari te annuleren. De concerten gaan met een beperkte capaciteit vanaf vrijdag 28 januari om 10.00 uur opnieuw in de verkoop.

Kaartkopers van de oorspronkelijke concerten krijgen vanaf donderdag 27 januari 10.00 uur de gelegenheid met voorrang kaarten te bestellen voor de aangepaste concerten. Uiteraard krijgen zij zo snel mogelijk bericht van ons over de afhandeling van hun huidige kaarten.

Data van de aangepaste concerten:
LET OP: Aanvangstijden zijn gewijzigd. Deze concerten beginnen om 19.30 uur.

Concerten met Damon Albarn in de Gashouder 20:00 uur - Symphonic Loops
De concerten op 11 en 12 februari in de Gashouder kunnen gelukkig doorgaan voor alle kaartkopers. Hierbij was al rekening gehouden met de 1,5-meterregel. 
LET OP: aanvangstijden zijn gewijzigd. Onze concerten in de Gashouder beginnen om 20.00 uur.

Bij alle concerten gelden de volgende maatregelen:
  • het tonen van een coronatoegangsbewijs,
  • 1,5 meter afstand houden
  • een mondkapjesplicht bij het verplaatsen