Webshop

RCO meets Europe

€ 19,95
*
Product is toegevoegd

RCO meets Europe is een oogstrelend boek over een uniek en ambitieus project. Van augustus 2016 tot november 2018 trad het Koninklijk Concertgebouworkest op in alle lidstaten van de Europese Unie.

Met deze tournee benadrukte het orkest de fundamentele ideeën en idealen die Europa bij elkaar houden. In ieder EU-land voerde het orkest één werk Side by Side uit met een jeugdorkest uit het desbetreffende land. Dit boek geeft een rijk beeld van het bijzondere project.

Naast interviews met betrokkenen en veel mooie foto’s bevat het boek essays van professionele auteurs, onder wie Bas Heijne, én de tien beste inzendingen van de essaywedstrijd voor jonge Europeanen die het orkest uitschreef als onderdeel van RCO meets Europe. Alle teksten in het boek zijn in het Engels.

€ 19,95
*
Product is toegevoegd

Levertijd

NB! De levertijd van uw bestelling is ongeveer vijf werkdagen.

Heeft u uw bestelde artikelen binnen vijf werkdagen nodig? Neem dan direct na uw bestelling contact op met onze klantenservice via klantenservice@concertgebouworkest.nl of telefonisch via 020 – 3051015 (ma t/m vr 09.30 – 12.30 uur).