Webshop

Sibelius > Symfonie nr. 2

€ 19,00
*
Product is toegevoegd

Mariss Jansons, conductor emeritus

Chef-dirigent Mariss Jansons leidt zijn Koninklijk Concertgebouworkest op deze hybride sacd in een uitvoering van Sibelius Tweede symfonie die exemplarisch mag heten voor de wijze waarop dirigent en orkest hun samenwerking vorm hebben gegeven.

De enorme muzikale diepgang van Jansons wordt optimaal gekoppeld aan de artistieke capaciteiten van het Amsterdamse top-orkest. De uitvoering van deze grootse symfonie kenmerkt zich daarmee door een ongekend fraaie opbouw van spanningsbogen en muzikaal raffinement.

De opname is samengesteld uit de concertregistraties van 8 en 9 juni, 20 augustus en 9 september 2005. Het in groten getale aanwezige Amsterdamse publiek reageerde met groot enthousiasme op deze nieuwe lezing van Sibelius’ Tweede.

Catalogus nr. RCO 05005
Barcode: 5425008375144
Format: Hybrid Multichannel SACD
Gewicht: 122 gram

€ 19,00
*
Product is toegevoegd

Levertijd

Vertraging levertijd

Als gevolg van de crisis door het coronavirus is er een vertraging van één à twee dagen op de normale levertijd van uw bestelling.

NB: De (normale) levertijd van uw bestelling is ongeveer vijf werkdagen.

Op dit moment kunnen wij geen bestellingen verzenden naar: China, Hongkong, Singapore, Australië, Nieuw-Zeeland, Verenigde Staten en Canada.