Webshop

Stravinsky > Suite 'De vuurvogel' / Le sacre du printemps

€ 19,00
*
Product is toegevoegd

Mariss Jansons, conductor emeritus

Twee van Stravinsky’s grote balletten samengebracht op een prachtig klinkende sacd, uitgevoerd door het Koninklijk Concertgebouworkest onder leiding van chef-dirigent Mariss Jansons.

Live opgenomen in Het Concertgebouw Amsterdam op 25 juni, 15 en 16 november 2006 (Sacre du Printemps) en 7 en 8 juni, 14 december 2007 (l'Oiseau de feu).

Uit de pers

"Bloedstollend spannend vanaf de eerste basinzet, met ongemeen felle zweepslagen in een briljante ritmisch messcherpe helledans en een breed uitgemeten finale."
- Mischa Spel, NRC Handelsblad, concertrecensie Stravinsky – De vuurvogel

"Hard en nietsontziend, rauw, ruig, barbaars, maar uitgevoerd door een perfecte machine: zo klonk de Sacre bij Jansons. Die perfecte machine was het Koninklijk Concertgebouworkest, dat onwaarschijnlijk goed speelde."
- Sandra Kooke, Trouw concertrecensie Stravinsky – Le sacre du printemps

"Jansons ontketent wonderschone Sacre"
- Erik Voermans, Het Parool, concertrecensie Stravinsky – Le sacre du printemps

Gespeelde werken

Igor Stravinsky Le sacre du printemps
Igor Stravinsky Suite uit het ballet 'De vuurvogel'

Catalogus nr. RCO 08002
Barcode: 5425008376295
Format: Hybrid Multichannel SACD
Gewicht: 112 gram

€ 19,00
*
Product is toegevoegd

Levertijd

Vertraging levertijd

Momenteel is het erg druk bij de post en pakketdiensten, waardoor uw bestelling mogelijk langer onderweg is. Houdt u rekening met een vertraging van 2 tot 5 dagen op de normale levertijd van uw bestelling door deze drukte.  

NB: De (normale) levertijd van uw bestelling naar landen binnen Europa is 3 tot 5 werkdagen. De levertijd naar landen buiten Europa is 5 tot 10 werkdagen. 

Op dit moment kunnen wij geen bestellingen verzenden naar: China, Hongkong, Singapore, Australië, Nieuw-Zeeland, Verenigde Staten en Canada.