Kaartverkoop seizoen 2024/2025 van start

De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen is gestart! Maak een keuze uit vertrouwd symfonisch repertoire, werken uit de recente muziekgeschiedenis en verrassende concerten met grote dirigenten en bijzondere solisten.
foto: Eduardus Lee
foto: Eduardus Lee
Speciale zomeractie: bestel nu kaarten voor drie concerten of meer en ontvang 10% korting.*

Bekijk de concerten van het nieuwe seizoen

Keuzehulp met onze concertcollecties

Houdt u van muziek voor piano en orkest? Wilt u de (klein)kinderen meenemen naar een concert, of zoekt u programma's onder leiding van onze toekomstig chef-dirigent Klaus Mäkelä? Bekijk onze concertcollecties.

 • Klaus Mäkelä

Klaus MäkeläErvaar de veelzijdige muzikaliteit van Klaus Mäkelä. Purcell, Schumann, Mahler, Ravel, Rachmaninoff, Bartók, Connesson… Welke muziek hij ook dirigeert, onze toekomstige chef-dirigent weet steeds weer te verbazen en te ontroeren.

naar de concerten met Klaus Mäkelä


 • Wereldberoemde solisten

anton brucknerBij het Concertgebouworkest komen de beroemdste solisten op bezoek. Geniet van onze concerten met bijvoorbeeld de violisten Janine Jansen en Augustin Hadelich, de pianisten Maria João Pires en Jean-Yves Thibaudet en de zangeressen Joyce DiDonato, Renée Fleming en Barbara Hannigan.

Bekijk de collectie Wereldberoemde solisten


 • Vocaal

orkest met zangWat is er mooier dan orkestmuziek met zang? Geniet van de prachtige stemmen van Joyce DiDonato, Renée Fleming, Barbara Hannigan, Tania Kross en Andreas Wolf… Of ervaar de overweldigende combinatie van koor, solisten en orkest in Bachs meesterlijke Matthäus-Passion.

Bekijk de concerten met orkest en zang


 • Essentials

essentialsWaar te beginnen met symfonische muziek? Het antwoord is te vinden in de serie Essentials: concerten op vrijdag- of zaterdagavond om 21.00 uur, compleet met een prikkelende inleiding op het podium en een drankje na afloop in de Spiegelzaal.

Naar Essentials-concerten


 • Pianoconcerten

pianoconcertenHet Concertgebouworkest speelt vier onweerstaanbare pianoconcerten. Maria João Pires soleert in Mozarts ‘Jeunehomme’-concert, Kirill Gerstein stort zich op het Derde pianoconcert van Rachmaninoff, Nelson Goerner op het Tweede van Prokofjev en Jean-Yves Thibaudet schittert in het Pianoconcert van Chatsjatoerjan.

Naar de pianoconcerten


 •  Kinderconcerten

kinderconcerten

Kinderen van zes jaar en ouder zijn welkom bij de gloednieuwe Kinderconcerten die we presenteren in samenwerking met de meest inventieve en enthousiaste makers van nu. De neus is een hilarische nieuwe voorstelling in de Kleine Zaal over waarheid en vriendschap. In de Grote Zaal speelt het voltallige orkest samen met muziektheatergroep Släpstick Commander_n00b, een concert en game in één.

Naar de kinderconcerten


* Voorwaarden zomeractie

Voorwaarden:

 • De korting is geldig voor bestellingen van 28 mei tot en met 31 augustus 2024. 
 • De korting is geldig voor de concerten die zijn georganiseerd door het Koninklijk Concertgebouworkest in Het Concertgebouw tussen 19 september 2024 en 21 juni 2025, met uitzondering van het Annual Gala op 24 januari 2024.
 • De concerten tijdens het Mahler Festival op 9, 10, 16 en 18 mei worden georganiseerd door Het Concertgebouw en maken géén onderdeel uit van de actie. 
 • De korting is geldig op alle rangen.  
 • De korting kan worden gecombineerd met de Vriendenkorting op de Vriendenconcertselectie.  
 • De korting is geldig op de Close-up concerten die worden georganiseerd door de Vrienden.  
 • De korting is niet te combineren met de Entréekorting.