Daantje Dirigentje nu in de boekhandel

Daantje Dirigentje en een hoorn met een verhaal is het eerste boekje in de nieuwe achtdelige reeks dat in de boekhandel verschijnt. De voorleesboekjes zijn tot stand gekomen in samenwerking met Uitgeverij Rubinstein en bieden kleine kinderen een speelse introductie tot de wereld van de muziekinstrumenten.
Daantje Dirigentje nu in de boekhandel

Daantje Dirigentje is snipverkouden! Ze kucht en hoest en niest en proest en ha-ha-ha-hatsjiet. De zakdoekjes vliegen in het rond. Dan valt het haar op dat Hoorn zo stil is. Zou het aan Daantjes oren liggen, of is er iets anders aan de hand...?

de hoornLees het in Daantje Dirigentje en een hoorn  met een verhaal, dat nu in de winkel ligt. Daantje Dirigentje is een nieuwe reeks voorleesboekjes van het Concertgebouworkest, waarvan de deeltjes één voor één zullen verschijnen. Kinderen van 3 tot en met 6 jaar beleven voor het slapen gaan avonturen met de instrumenten uit het orkest.

De boekjes zijn geschreven door Erik van Os en Elle van Lieshout, geïllustreerd door Emanuel Wiemans en uitgegeven door Rubinstein. QR-codes geven toegang tot de slaapliedjesreeks Sssst... lekker slapen die het Concertgebouworkest eerder met Zwitsal produceerde.

Daantje Dirigentje en een hoorn met een verhaal is mede mogelijk gemaakt door ING, global partner van het Concertgebouworkest.