Help onze ambities waarmaken

Help onze ambities waarmaken

Om een rol te blijven spelen aan de wereldtop kan het Koninklijk Concertgebouworkest niet zonder schenkers, corporate partners en institutionele fondsen. Meer dan ooit heeft het Concertgebouworkest ook uw steun nodig. Alleen dan kan de nieuwe generatie haar ambities waarmaken.

Deelt u onze passie en wilt u bijdragen? Steun het Concertgebouworkest dan als Companion, Patron, Fellow, Master, Trustee of corporate partner. Denkt u aan het oprichten van een Fonds op Naam, of aan nalaten aan het Concertgebouworkest? Bekijk alle mogelijkheden en hoe wij u als dank bij ons orkest betrekken. Of doet u liever een eenmalige donatie? Elke bijdrage is welkom.

Uw schenking gaat onder meer naar bijzondere producties, Concertgebouworkest Young, de Academie van het Concertgebouworkest, educatieprojecten, tournees en de aankoop van hoogwaardige instrumenten. Lees hier meer over alle schenkingsdoelen.

Lees op uw gemak alle informatie over schenken en de fiscale voordelen en hoe wij u betrekken bij exclusieve bijeenkomsten en activiteiten. Heeft u vragen of wilt u overleggen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Ontdek de ambities van de nieuwe generatie

Met de keuze voor Klaus Mäkelä als artistiek partner, en vanaf 2027 als chef-dirigent, breekt voor het Koninklijk Concertgebouworkest een nieuw tijdperk aan. Met nieuwe mensen. Wat zijn de ambities van de nieuwe generatie en wat is er nodig om hun dromen waar te maken?

Hartelijk dank voor uw steun namens het hele Concertgebouworkest.
orkest tutti staatsie